Bij FenterDaniels Procesindustrie werken we anders dan onze concullega’s. Jouw ambities en carrière staan namelijk centraal en zijn het uitgangspunt van onze werkzaamheden. Wij zoeken geen mensen bij vacatures maar wij zoeken organisaties die het beste bij jouw carrièrewensen aansluiten.

Wij leveren maatwerk. Na een persoonlijk gesprek met onze consultant stellen wij een reëel en haalbaar advies op dat aansluit bij jouw wensen. Onze consultants hebben dagelijks contact met zeer uiteenlopende bedrijven in de sector en weten daarom bij welke organisaties jouw ambities het beste vormgegeven kunnen worden.

Vanaf 2007 zijn we al actief in deze markt. Al die jaren hebben we hard gewerkt aan ons netwerk met kandidaten en opdrachtgevers. Ons netwerk kan jou dus verder helpen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, kwaliteit en efficiëntie. We zijn no-nonsense. Kunnen we je helpen dan laten we het je weten. Kunnen we dat niet, dan vertellen we dat ook. Dus, geen loze beloftes, maar snel duidelijkheid.

Zijn de uitgangspunten voor verdere samenwerking haalbaar, dan bepalen wij samen het verder te volgen traject. Samenspel, wederzijds vertrouwen en afspraak is afspraak zijn daarbij de belangrijkste voorwaarden.

Voel jij je aangesproken door ons verhaal en wat wij voor je kunnen betekenen? Klik dan hieronder op een van de vakgebieden die het beste aansluit bij jouw ambities, en meld je vrijblijvend bij ons aan via het contactformulier. Staat jouw vakgebied er niet tussen maar wil jij je toch aanmelden, doe dat dan gerust via het vakgebied wat hierbij het dichtst in de buurt komt. Wij nemen te allen tijde contact met je op om de mogelijkheden die wij hebben met je door te nemen.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoon of email. Onze contactgegevens kan je vinden bovenaan deze pagina.